Restaurant AIM - Events

INTERACTIEF

Bent u op zoek naar een origineel en interactief diner met uw team, klanten of vriend(inn)en? Bij Restaurant AIM kunt u het diner combineren met een kookworkshop.

Stap samen met Wessel de keuken in en bereid zelf de gerechten die u hierna zal nuttigen. Alle vragen mogen natuurlijk direct aan hem gesteld worden! Echt een kijkje in een professionele keuken welke op heel prettige wijze gecombineerd wordt met een gezellige en smaakvolle avond uit.

Ook leuk voor lunch? Ja natuurlijk! Neem contact op met Latoya via +31 35 5822215 of mail naar info@restaurantaim.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden!

Communicativ ging u voor!
Onlangs hebben wij het team van Communicativ mogen ontvangen voor hun Kerstdiner. Een avond waarbij gezelligheid werd gecombineerd met een kijkje in de keuken van AIM. De reacties waren zeer positief. Eerst waren her en der de zenuwen te zien dat men echt zelf iets zou gaan ondernemen, ‘We zouden toch gewoon lekker een hapje eten met z’n allen?!’ Maar deze initiële reactie werd al heel snel omgezet in een grote dosis positiviteit. Juist het interactieve was hetgeen wat de avond nog specialer maakte.

‘Een goed idee, ook voor andere ondernemers!’ aldus Eric Hartsink, initiatiefnemer voor het Kerstdiner en eigenaar van Communicativ. Eric is zo positief dat we zijn verhaal inclusief foto’s mogen delen op onze website en social media pagina’s en dit doen wij dan ook graag. Heel erg bedankt Eric! We zien jullie heel graag weer terug bij AIM.

AIM BIJ U OP LOCATIE

Bent u op zoek naar een prachtig verzorgd diner bij u op uw eigen locatie?

Neem contact op via +31 35 5822215 of mail naar info@restaurantaim.nl.

Wij bekijken graag de mogelijkheden.